La canalla dels Xiquets de Reus visita el parc d’aventura Vies Altes

El passat 20 de novembre, vam tenir la visita al nostre parc d'aventura de la canalla dels Xiquets de Reus. Els petits castellers van fer una jornada de final de temporada emocionant carregada d'adrenalina per celebrar la gran temporada castellera d'aquest 2016. I es que castells amb folre han vingut per quedar-se. Des de Porrera hem gaudit de l'excelent temporada dels Xiquets de Reus amb la consolidació del 3 de 9 amb folre i l'arribada del pilar de 7 amb folre i el retorn del 2 de 8 folrat. Tot un èxit!
De bon mati ja, van començar a arribar alguns dels cotxes dels que no es van concentrar a Reus i així que va arribar el gros del grup amb els monitors, Maria, Otger , Laia, Joan, Julia, Xenia,…els van dividir per edats , els vam equipar tots i amunt cap als circuits!
Aquesta colla son tots molt valents, i vam poder fer quasi bé tot el parc. Ens consta que alguns van acabar cansats, però també molt satisfets. Quan ja arribava l’hora de plegar vam anar tots a fer alguna de les Tirolines llargues, per acabar amb l’adrenalina “a tope”. Tot lliscant pels cables, vam fer dentetes al pares que anaven arribant per a recollir-los. Molts ja s’haguessin engrescat…. però diumenge era el dia de la canalla i ho van xalar d’allò mes!
En acabar i en agraïment per un dia especial i divertit ens van obsequiar amb un bonic pilar. Gracies canalla! i gracies a tots, monitors i pares! perquè aquestes jornades fan també la nostra feina agradable i divertida.