Coach Trip Road to Ibiza viu l’aventura en grup a Vies Altes

Coach Trip Road to Ibiza del Channel 4 ha fet tot un programa de coaching amb adolescents i d'aventura en grup al nostre parc esportiu. Amb Vies Altes els nois i noies del Regne Unit han superat les seves pors i dubtes amb l'assessorament del coach Brendan Sheerin.
Coach Trip és un reallity show esportiu i de jocs transmès al Channel 4 del Regne Unit. El format del programa es compon de quatre a set equips de dues persones que porten a terme un recorregut en autobús principalment per Europa i, en aquesta ocasió, passen pel Priorat de Camí a Eivissa.
Al parc d'aventura Vies Altes som experts en dur a terme activitats esportives a la natura amb circuits pensats i creats per treure el màxim d'adrenalina possible del cos i alliberar-ser durant unes hores de les responsabilitats del dia a dia. Els nostres circuits d'aventura i tirolina són ideals per realitzar activitats en grup com són un comiat de solter, festa d'amic, sortida escolar o, ja a nivell més professional, pràctica de descens vertical per emergències o salt en paracaiguda.
Si estàs pensant en dur a terme una activitat per empresa o centre educatiu demana'ns informació sobre les diferents possiblitats de dur a terme una activitat divertida, entretinguda i amb un component de dificultat i superació únic a Catalunya. A tall d'exemple, completa la teva sortida amb un descens de tirolines amb un dinar en grup al nostre espai de picnic. El parc d'aventura Vies Altes et proveeix tot el material tècnic i logístic per fer de la teva sortida en grup una activitat genial.