Vies Altes

CONTACTE

Ctra. de Porrera a Torroja km 3,5.
43739 Porrera

Tel. +34 977 262 297
WhatsApp: 636 286 826
parc@viesaltes.com

OBERT TOT L'ANY
De dilluns a diumenge
Amb reserva prèvia

Envia'ns un

MISSATGE

Si tens qualsevol tipus de dubte sobre l'activitat, els horaris, les instal·lacions, l'arribada al parc... no ho dubtis, envia'ns un missatge mitjançant aquest formulari de contacte, per email o per Whatsapp.

  Avís legal

  Responsable: VIES ALTES
  Finalitat: Enviar la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, remetre’t informació i publicitat de les empreses pertanyents a VIES ALTES que pugui ser de el teu interès.
  Legitimació: Per a l’execució d’un contracte o per a l’aplicació de mesures precontractuales. Consentiment de l’interessat.
  Destinataris: Les teves dades personals podran ser comunicats a les empreses pertanyents a VIES ALTES.
  Només seran comunicats a tercers aliens al nostre grup de empreses quan sigui estrictament necessari per al desenvolupament dels serveis contractats, per al bon funcionament empresarial o per obligació legal.
  Drets: Accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades.

  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privadesa.