vies altes parc aventura tirolina nocturn priorat porrera

Descobreix les nostres activitats nocturnes d’aventura

El bon temps i les altes temperatures de l'estiu ens conviden a practicar activitats d'aventura i esports a l'aire lliure, però no t'oblidis que per fer-ho hem de prendre precaucions per evitar insolacions i el malestar provocat per la calor excessiva. Gaudeix de l'estiu sense riscos sota el sol del Priorat. Evita realitzar activitats esportives a les hores centrals del dia, protegeix el cap i procura estar ben hidratat. A l'estiu és imprescindible beure líquids com aigua o sucs per prevenir la deshidratació. Tingues especial atenció amb els més petits de la casa. És recomanable utilitzar gorres, barrets, etc. per protegir-te el cap dels rajos solars i així evitar insolacions.
Sabem que l'hivern ha estat llarg i que per fi pots gaudir del sol i de les vacances però hauràs d'exposar-te al sol a poc a poc. No t'oblidis que al camp o a la muntanya també hi ha riscos de cremades solars, protegeix-te adequadament. Tingues en compte que per molt que el parc d'aventures Vies Altes està sota una arbreda de pins espectaculars de més de 120 hectàrees, el calor del sol abrasador del Priorat pot arribar a temperatures rècord de 35 °C com ha passat aquest mes de juliol.

gaudeix de la piscina municipal de Porrera

Reserva Vies Altes

Les activitats nocturnes de Vies Altes, tenen un encant especial, gràcies a la seva ubicació els aventurers podran gaudir d'unes magnífiques vistes al cel net i clar de les muntanyes de pissarra del Priorat i de la sensació de llibertat que s'experimenta en tirar-se per una de les nostres tirolines a la llum de la Lluna.
A més a més, si reserves dos circuits a Vies Altes abans de les 10 del matí amb el teu grup d'amics et regalem una entrada a la piscina municipal perquè la teva escapada sigui perfecta.

T'esperem als arbres!