vies-altes-actividades-de-grupo-tirolinas-priorat

L’equip de Gecofor visita Vies Altes el millor parc d’aventures de Catalunya

Cada dia més empreses aposten per les tècniques de team building per millorar la motivació, augmentar la resistència a l'estrès, fomentar la comunicació i estimular la confiança dels seus treballadors per aconseguir equips integrats, motivats i productius.
Des de Vies Altes som conscients de la importància que té poder treballar envoltat d'un bon equip, per tant potenciem les activitats per a grups, oferint-los activitats úniques plenes de diversió i aventures en el millor entorn natural envoltat de vinyes i vegetació just en el cor del Priorat.

Descobreix les activitats per a grups de

Vies Altes

Aquest mes li hem donat la benvinguda a la tardor amb la visita de l'equip de Gecofor que després d'haver realitzat el Circuit d'Iniciació van poder gaudir d'una autèntica aventura outdoor en plena naturalesa provant el nostre renovat Circuit Blau. Van viure una jornada emocionant, en un entorn natural i segur, on van poder practicar la seva destresa i habilitat entre arbres. En Vies Altes, hem dissenyat els nostres circuits multi aventura amb diferents nivells de dificultat i diferents activitats físiques, perquè tots i totes puguin superar el seu propi desafiament independentment del seu nivell físic o experiència.
Si tu també vols viure una jornada emocionant en un entorn únic al costat dels teus companys de treball o grup d'amics, vine a descobrir i a gaudir els circuits multi aventura que, Vies Altes ha dissenyat perquè ningú es quedi sense aventura.
A més, si participes en el nostre sorteig , Viu l'Aventura amb Vies Altes , podràs guanyar una entrada per a dos adults perquè puguis gaudir de l'experiència al costat de la teva parella, amic o qui tu vulguis. Fes-te fan de Vies Altes en Facebook, comparteix la publicació, escriu-nos un comentari i podràs recórrer el circuit que més t'agradi.