pack activitats ofertas Vies Altes parque aventura tirolina Catalunya Tarragona Porrera Priorat

Que és un pack d’activitats a Vies Altes?

Avui m’ofereixo a explicar què és un pack d’activitats, i és que no sé per què, però no acaba de quedar mai prou clar. Doncs bé, un “pack” és una oferta on s’ajunten diferents activitats en un preu conjunt (activitat + dinar + allotjament, etc.), sempre és beneficiós per les dues parts, el client obté un millor preu respecte a agafar les diferents opcions per separat, i el venedor aprofita per obtenir un benefici acumulat que potser independentment del pack no tindria.
Cal ser intel•ligent i saber que no hi ha ningú que ofereixi packs sense guanyar-se la vida, i com diria l’àvia, no hi ha duros a quatre pessetes. Prestem especial atenció quan veiem “pack oferta!” o qualsevol tipus de pack , ja que és evident que caldrà complir els requisits i acceptar les condicions que s’hi esmenten. A continuació, exposaré un breu llistat de punts que cal tenir en compte a l’hora de triar adequadament un pack d'activitats i és que, solen ser bastant fixos:

Què oferim

Si en el pack d’activitats s’exposen les activitats que s’ofereixen, no sigueu beneits!! No espereu poder-les canviar, per això ja hi ha altres packs i segurament altres preus. Quan s’utilitza un pack cal recollir els diners i pagar-ho tot junt, ja que t’estàs beneficiant d’un pack on el pagament és unitari. Si sou un grup nombrós i el pack que a vosaltres us agradaria tenir no s’ofereix, no intenteu modificar-lo, estareu navegant contra corrent, sempre és millor contactar directament amb l’empresa i sol•licitar les activitats, per tal d’obtenir una proposta personalitzada.

Participants i preus

Si al pack d'activitats posa: mínim X persones. Voldrà dir que si som menys possiblement el pack no sigui possible,
no surti a compte o toqui pagar la part corresponent als restants fins a X.
Si posa: preu per persona X: voldrà dir que el venedor espera cobrar el total per persona multiplicat per les persones que mínim demana o si sou més, el preu X multiplicat pels participants.

Descobreix les ofertes i descomptes de

VIES ALTES

Carnet

Jove 15%15% en els recorreguts entre els arbres i tirolines

Reserva

Experience

Catalunya"El parc Vies Altes és un bosc on pots fer esport en un entorn natural, el mig del Priorat.Un parc d’aventura on passar un dia emocionant."

Reserva

Pack

Jove 2x12x1 dues persones al preu d'una, en l'activitat que triïs!

Reserva

Oficina Turisme

Priorat"Un parc d’aventura on viure una jornada emocionant, tot creuant el bosc d’arbre en arbre a través de camins aeris fets de fusta i corda. "

Reserva