Vies Altes tardor otoño autumn Priorat Porrera colores colors colours

Paissatges de tardor al Priorat

Aquest mes de novembre per fi han arribat algunes pluges! Aquest any han vingut tard, però han arribat just a temps, després de la verema i durant la collita de l'oli d'oliva. Ja torna a ser bona època per sortir al boscos del Priorat i, a Vies Altes, tenim a la nostra disposició les 120ha de la nostra muntanya per gaudir dels millors paissatges de tardor de Catalunya (algú ho havia de dir).
La calor seca de l'estiu ja ha marxat i encara no fa el fred d'hivern que et fa estar tancat a casa, per nosaltres és la millor temporada per a fer esport. Ara com ara, que les previsions meteorològiques són fiables, podem sortir amb tranquil·litat i, tot i que diuen que de tant en tant plourà, mai plou prou ni a gust de tohom, nosaltres sortim a gaudir de la natura enfilats als arbres o penjats de les nostres tirolines.
Ara la terra fa olor i el bosc reviu després de les calors de l'estiu. El paisatge s'omple de mil tonalitats, colors torrats i vermells i grocs barrejats amb verds i marrons.... sota el cel i el sol tot cobra un to de vida i de net. Cal aprofitar els matins, doncs, amb el canvi d'hora es fa fosc aviat, però els matins són... Espectaculars!
El parc d'aventura està treballant de valent aquests dies, inclús els dies que només han caigut quatre gotes .... Res no ens atura! I és que està fent una tardor per gaudir de veritat! Us convidem a tots a venir a Vies Altes i a visitar el Priorat, veureu les vinyes rogenques contrastant les vistes aspres del relleu. És una estació preciosa!