Qui som

VIES ALTES

La família Peruga-Fernandez som els propietaris del parc d'aventura Vies Altes i la casa rural Mas d'en Gregori. Administrem més de 120 hectàrees de bosc i espais naturals en el qual hem creat l'any 2011, amb molta il·lusió i deteniment, el parc esportiu Vies Altes.

Des de sempre, tota la família hem format part de grups de muntanya i d'esport, fonamentalment a l'aire lliure. L’origen del parc ve de la nostra il·lusió pels entorns naturals i el respecte pel medi natural. Val a dir que creiem en el que fem i ens agrada i això és el principal motor del parc.

La posada en marxa de Vies Altes ens permet oferir el nostre somni a d’altra gent, per altra banda permet revaloritzar l’espai forestal en desús i ofereix una nova utilització del bosc, que a la vegada contribueix a una millor gestió d’aquest, ja que calen controls fitosanitaris, de neteja, de poda, etc.

Què és

VIES ALTES

Al parc d'aventura Parc Vies Altes oferim una activitat lúdica i esportiva que permet als adults realitzar somnis d’infantesa, pujar i evolucionar entre els arbres als grans , joves, nens i no tan nens. Es tracta d’oferir una mica d’aventura, que permeti passar un temps d’esbarjo agradable, un temps d’evasió, que proporciona sensacions i records inoblidables.

"Passarel·les, ponts, xarxes i tirolines de fins a 180 metres.
Viu un dia intens i gaudeix de la natura tot fent esport al cor del Priorat."

1. Seguretat
Et proporcionem el teu propi equip de protecció i t’ensenyem de forma teòrica i pràctica el funcionament del mateix. Les nostres instal•lacions es revisen amb periodicitat per tal que es puguin dur a terme i gaudir les activitats amb total seguretat.
2. Qualitat
Tan els materials de construcció com l’equip de seguretat són de primera qualitat. El muntatge és artesanal i fet a mida per nosaltres. Ni cues, ni esperes, ni aglomeracions, aquesta és la base de la nostra aventura. Espais amples, vistes, natura i aire lliure.
3. Atenció personalitzada
Durant el transcurs de l’activitat sempre estaràs acompanyat per nosaltres o un dels monitors formats dins de l’empresa que t’orientarà i et proporcionarà l’atenció que requereixis en cada moment. Aquest crearà una relació propera i motivant de forma que s’unirà al grup com un més de vosaltres.
4. Experiència
Fa molts anys que voltem per la muntanya i que fem activitats esportives a la natura i a l’aire lliure, , ens agrada l’aventura, ens agrada el que fem i ens agrada transmetre-ho a la gent que ens ve a viure. Per altra banda el parc permet una nova utilització del bosc i contribueix al seu manteniment.
5. Aventura
Aventura és il•lusió, és acció i repte, és una vivència diferent que trenca amb allò quotidià i et remou les emocions, així és Vies Altes, viu un dia excitant i una experiència singular, on sentir sensacions fortes, de forma segura. Una apassionant odissea t’espera! INCONTESTABLEMENT ENS DESMARQUEM DE LA RESTA!
6. Adrenalina
Fer activitats que no estem acostumats a fer en la nostra vida diària ens activa, a vegades fins i tot ens fa tremolar d’emoció. És aquesta SENSACIÓ D’EUFÒRIA GALOPANT QUE ENS INVAEIX I FA QUE EL COR ENS BATEGUI FORT I RAPIDAMENT,PERÒ AMB UNA INTENSA FELICITAT, això és l’adrenalina. Vine i descobreix-la.

Galeria de fotos

VIES ALTES

Preguntes freqüents

F.A.Q

Què cal saber?

Res! Pots gaudir de l’activitat sense tenir cap nivell tècnic o esportiu, nosaltres oferim una explicació clara de com progressar en els circuits, brindada per monitors formats específicament.

Què us proporcionem?

Tot el material de seguretat (arnés, cintes, mosquetons, politja, casc,…) el que anomenem EPI (equip de protecció individual)

És necessari reservar?

SI, es necessari reserva prèvia i amb un mínim de 24 hores d'antelació. Com a mínim reservar hora, d’aquesta manera ens assegurem que et pugui atendre un monitor i no hagis de fer llargues cues o esperes.
Et confirmarem via mail o telèfon la reserva de la teva aventura.

Quina és la funció dels monitors?

Els monitors proporcionen a l’usuari els coneixements per poder realitzar l’activitat i realitzen una tasca de supervisió i control. Ells tenen la potestat de decidir quan un visitant pot portar a terme una activitat i quan no.

Puc venir si sóc menor d'edat?

És obligat fer l’activitat acompanyat d’un adult, si no hi ha els teus pares/tutors necessites portar una autorització. Si voleu venir sols, podeu fer una reserva, sempre amb autorització, i posem a disposició un monitor de Vies Altes.

Què cal portar?

Roba còmoda i/o esportiva, igualment pel calçat (millor tancat).