Vies Altes parc aventura Setmana Santa Priorat Porrera activitats tirolina Semana Santa Easter week actividades activities

Setmana Santa al Priorat amb Vies Altes

Aquesta setmana ha arribat per fi la primavera i al parc d'aventura Vies Altes ens ha alterat la sang. Ho hem preparat tot per fer d'aquesta Setmana Santa una setmana ben especial plena d'activitats d'aventura, d'adrenalina i molta diversió.
Aquestes vacances de Setmana Santa et volem fer gaudir com mai del Priorat tot baixant 8 tirolines llarguíssimes i atravessant ponts impossibles a Vies Altes, el teu parc d'aventura a Porrera.
El parc d'aventura Vies Altes disposa d'una oferta d'activitats complementaria que enriqueix positivament l'oferta turística del Priorat. L’oferta enoturística, l’entorn natural i els principals punts d’interès del Priorat centren l’interès dels visitants de la nostra comarca, la majoria de l’àrea metropolitana de Barcelona i d’àmbits territorials propers. De fet, el període comprès entre Dijous Sant i dilluns representa any rere any un dels pics en quant a visitants i ocupació del Priorat.
Si vus fixeu en la fotografia de portada podreu veure com era la processó de Porrera a l'any 1966, tot ha canviat des de llavors, 50 anys donen per molt, per canvis culturals, socials i econòmics pero hi han coses que no canvien, mig segle després, les persones encara ens posem en fila i obeim, això sí, ara fem activitats de lleure ben divertides on "vius la diferència".